best website templates

REFERENSSIT

Tustustu täällä asiakkaisiimme.
Satojen omakotitalojen ja kymmenien kerrostalojen lisäksi, olemme säätäneet ja mitanneet kiinteistöjä muille yrityksille, kiinteistöalan yhtiöille ja yksityishenkilöille.


Asiakkaisiimme lukeutuvat myös suuremmat kiinteistöalan
toimijat kuten YIT, Consti, Lumo kodit ja Jatke.

Muutamia muita referenssejä:

Oppilaitokset ja koulut

Validia ammattiopisto
Kivimäen koulu (liikuntasali)
Puistolan peruskoulu
Itäkeskuksen peruskoulu
Stadin ammattioppilaitos
Spesia ammattiopisto
Uomarinteen koulu

 

Päiväkodit

Pohjois-Tapiolan päiväkoti
Vaaralanpuisto  
Torpparinmäki
Mustakivi
Päiväkoti Elka
Päiväkoti Intia

Muut kiinteistöt

Studio Pasila
Martinlaakson uimahalli
Myyrmäen juna-asema
Keski-espoon urheilupuisto
Pappagallo jäätelötehdas
Malmin sairaala (rakennus 18)
Helsingin Kaupungintalo
Linnanmäki

Usein kysytyt kysymykset

Puhtaan sisäilman perusta on hyvä ilmanvaihto. Liike- ja toimitiloissa ilmanvaihdon huolto tulee arvioida kaikkien käyttäjien ja koko talon näkökulmasta. Ilmanvaihtojärjestelmän huolto on välttämätöntä sekä hygieenisistä ja terveydellisistä syistä, että paloturvallisuussyistä. 
Suosittelemme huoltamaan ilmanvaihtojärjestelmän 5-10 vuoden välein riippuen kiinteistön sijainnista ja käyttöasteesta.

Ilmanvaihdon suodattimet on hyvä vaihtaa 1-2 kertaa vuodessa. Voit tilata suodattimille vaihtajan, tai tehdä sen itse ja tilata suodattimet kotiisi. Suodattimen ostossa olennaista on iv-koneen merkki ja malli, jotta suodattimet ovat oikean kokoiset. Ota siis nämä tiedot ylös suodatinkauppiastasi varten. 

Sisäilmaongelmia on monenlaisia ja ne johtuvat monista eri asioista. Kanssa-asukkaista johtuvat sisäilmaongelmat saattavat ratketa keskustelulla, mutta joskus ongelmat on ratkaistava teknisesti. 

Sisäilmasta huolta pitäminen säästää myös selvää rahaa etenkin suuremmissa kiinteistöissä, ja suojelee kiinteistön rakenteita, pitäen sen näin paremmassa kunnossa.

Sisäilman laatua voidaan arvioida kehon tuntemusten kautta. Jos koet, että sisätiloissa ollessasi väsyt herkästi, silmät tuntuvat kuivilta, limakalvot ärtyvät tai jos kanaviston venttiilit ovat likaiset, on syytä tutkia sisäilman laatu. 

Desibelimittaus eli melutasomittaus on menetelmä, jolla voidaan selvittää asuinympäristön kuormitus korville.

Hormikuvauksella selvitetään hormien kunto ja tutkitaan, onko hormistoon päätynyt esimerkiksi tukoksia, likaa tai muita sinne kuulumattomia asioita. Hormikuvaus tukee kiinteistön remontointitarpeen kartoitusta ja sen avulla kiinteistön osakkaat pystyvät helpommin arvioimaan ja tekemään päätöksiä toimenpiteistä.

Pro Ilman hormikuvauksen kuvamateriaalit toimitetaan aina tilaajalle kuvausraporttien lisäksi.

Koneetkaan eivät ole ikuisia. Joskus viisain ratkaisu kiinteistön kannalta on vaihtaa IV-järjestelmän sydän, eli ilmanvaihtokone. Kone saattaa toimia huonosti tai sen korjaus tulla turhan tyyriiksi uuden koneen asentamisen sijaan. Lisäksi koneen teho saattaa nykytasolla olla aikaansa jäljessä.  Konetta voidaan tiettyyn pisteeseen myös huoltaa. Molemmat palvelut saatte Pro Ilmalta.

luotettava-AA
  

  

Yhteystiedot

S-posti: info @ proilma.fi                    
Puh.: +358 50 448 5360       

Osoite

Kelatie 16
01450 Vantaa